"سطح گلوکز سیستمیک با محدود کردن کربوهیدرات و افزایش پروتئین رژیم غذایی در ترکیب با ورزش تغییر می کند"

 

هدف :

هدف نویسنده در این مطالعه این بوده که تاثیر دریافت ماکرونوترینت را روی سطح گلوکز سیستمیک در شرکت کنندگان بدون فعالیت قبلی که یکی از چهار رژیمی را پیروی می کردند که هم پر پروتئین یا پر کربوهیدرات بوده است و هم در همین حین ورزش را نیز شروع کردنده اند، مقایسه کند.

شرکت کنندگان و روش ها :

نویسنده به صورت تصادفی 94 شرکت کننده ی بدون فعالیت را برای یکی از چهار گروه غذایی تعیین کرده است که شامل گروه با رژیم غذایی 1 (55% کربوهیدرات ،30% چربی ،15% پروتئین )،گروه با رژیم غذایی 2 (55% کربوهیدرات ،30% چربی ،15% پروتئین و محدود کردن کالری )،گروه با رژیم غذایی 3 (40% کربوهیدرات، 30% چربی، 25% پروتئین ) و گروه با رژیم غذایی 4 (40% کربوهیدرات، 30% چربی، 25% پروتئین و محدود کردن کالری ) و دنبال کردن تجویز ورزش های هوازی می شود.

ادامه مطلب

کاهش انرژی یا افزایش ارزش تغذیه ای

علم انرژی و مایعات و ورزشهای سالنی

لازم نیست غذاهای سریع(فست فودها) غذاهای بنجل باشند؟

پروتئین ,غذایی ,رژیم ,کربوهیدرات ,ورزش ,شرکت ,رژیم غذایی ,با رژیم ,پروتئین و ,محدود کردن ,و محدود

مشخصات

تبلیغات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رویای بیت کوین Bitcoin Dream پرسش و پاسخ وردپرس سایت کیم کالا فروشگاه اینترنتی Lotus Water Psychology سایه وارونه داده پردازی نرم افکار اپیکیشن نت مانی net money مرکز تخصصی گچبری و قالبسازی آذین بیوگرافی ابوالفضل بابادی شوراب گروه هنری اولین اکشن سازان جوان اقیانوس طلایی .:: تنفّس صــــبح ::. شین نویسه خبر شهدای مدافع حرم پایکد نقاشی کشیدن درمان مو کبدچرب Sh.S نمونه سوالات استخدامی بانک تجارت (فروردین 1400) رسانه ارزهای دیجیتال و صرافی Coinex مرکز ماساژ در تهران