"سطح گلوکز سیستمیک با محدود کردن کربوهیدرات و افزایش پروتئین رژیم غذایی در ترکیب با ورزش تغییر می کند"

 

هدف :

هدف نویسنده در این مطالعه این بوده که تاثیر دریافت ماکرونوترینت را روی سطح گلوکز سیستمیک در شرکت کنندگان بدون فعالیت قبلی که یکی از چهار رژیمی را پیروی می کردند که هم پر پروتئین یا پر کربوهیدرات بوده است و هم در همین حین ورزش را نیز شروع کردنده اند، مقایسه کند.

شرکت کنندگان و روش ها :

نویسنده به صورت تصادفی 94 شرکت کننده ی بدون فعالیت را برای یکی از چهار گروه غذایی تعیین کرده است که شامل گروه با رژیم غذایی 1 (55% کربوهیدرات ،30% چربی ،15% پروتئین )،گروه با رژیم غذایی 2 (55% کربوهیدرات ،30% چربی ،15% پروتئین و محدود کردن کالری )،گروه با رژیم غذایی 3 (40% کربوهیدرات، 30% چربی، 25% پروتئین ) و گروه با رژیم غذایی 4 (40% کربوهیدرات، 30% چربی، 25% پروتئین و محدود کردن کالری ) و دنبال کردن تجویز ورزش های هوازی می شود.

ادامه مطلب

کاهش انرژی یا افزایش ارزش تغذیه ای

علم انرژی و مایعات و ورزشهای سالنی

لازم نیست غذاهای سریع(فست فودها) غذاهای بنجل باشند؟

پروتئین ,غذایی ,رژیم ,کربوهیدرات ,ورزش ,شرکت ,رژیم غذایی ,با رژیم ,پروتئین و ,محدود کردن ,و محدود

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خلاصه کتاب نظریه های سازمان و مدیریت پیشرفته رابینز ~ Cotton cloud ~ چگونه درگاه پرداخت الکترونیکی در سایت خود ایجاد کنیم maghsoudloocatering برای من دوره آموزشی مکالمه زبان انگلیسی | آموزش فشرده مکالمه زبان وبلاگ اختصاصی کامیک بوک‌ها بهترین ها ویکی تیموری